Tablet index automaat

De tablet indexautomaat is een uniek machine concept. Het is de logische opvolger voor het draaitafel machine.
Bij deze machine worden tafels per slag een vaste afstand verplaats via een kettingbaan en keren aan het einde via de onderzijde terug naar het begin.

Hoewel de opbouw complexer is dan de draaitafel heeft deze bouwwijze grote voordelen.
Het vloeroppervlak voor deze machine is bij de zelfde configuratie, ca. de helft van de oppervlakte welke nodig is voor een draaitafel machine.

Dit komt door de in-line bouwwijze waarbij geen ruimte verloren gaat in vergelijking met de ster bouwwijze van een draaitafel.
Tevens is de toegankelijkheid voor instelwerkzaamheden veel beter, omdat de voorzijde van de machine  goed bereikbaar is.
Als verder voordeel voor dit concept is te noemen de mogelijkheid om het aantal automatisering posities achteraf uit te vergroten. Dit is niet mogelijk bij het draaitafel concept.
Op deze machine kunnen alle inleggers en uitnemers welke wij produceren, worden toegepast.
Als de velkapper/inlegger wordt toegepast kan van de rol gewerkt worden  en vervalt het op formaat snijden van vellen. Tevens kunnen dan ook transparante folies worden verwerk welke als ze van te voren zijn gesneden, te vast aan elkaar kleven om automatisch te kunnen worden verwerkt.

overzicht1
overzicht1
overzicht2
overzicht3
overzicht4